VIKTIGT MEDDELANDE!

Med anledning av den aktuella situationen med viruset Covid-19 ställer Vingåkers Folkets Park in samtliga publika evenemang under våren. Den som har köpt biljetter till specifika evenemang eller aktiviteter kommer att kontaktas direkt av arrangören. (Den som köpt biljett utan att lämna kontaktuppgifter uppmanas dock att kontakta arrangören direkt.)

Privata bokningar i parken kommer att tillåtas, så länge arrangemangen följer riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten. Läs mer på deras hemsida.

Vi beklagar att vi är tvungna att vidta dessa åtgärder, men hoppas på er förståelse och på ett snart återseende när vi öppnar portarna igen.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Julkonsert

7 december, 2019 16:00 - 18:00

295kr

Widén-Strand-Poppe bjuder åter in till en julkonsert full av traditioner och nya infall. Julkonserten, som för varje år lovordas mer och mer, är den 11:e i ordningen och liksom tidigare år är barnen och ungdomarna med. Därtill en hemlig gästartist som avslöjas när det närmar sig advent. Allt är som vanligt men nytt ändå och konserten bjuder på sång, musikteater, skratt, humor och allt som hör julen till.

Boka gärna även en plats vid vårt läckra julbord, som serveras 90 minuter innan föreställningen.

Välkomna!

Detaljer

Datum:
7 december, 2019
Tid:
16:00 - 18:00
Pris:
295kr
Webbplats:
https://widen-strand-poppe.se

Plats

Vingåkers Folkets Park
Vikingavägen 38
Vingåker, 64333 Sverige
Webbplats:
www.vingakersfolketspark.se

Arrangör

Widén-Strand-Poppe