VIKTIGT MEDDELANDE!

Med anledning av den aktuella situationen med viruset Covid-19 ställer Vingåkers Folkets Park in samtliga publika evenemang under våren. Den som har köpt biljetter till specifika evenemang eller aktiviteter kommer att kontaktas direkt av arrangören. (Den som köpt biljett utan att lämna kontaktuppgifter uppmanas dock att kontakta arrangören direkt.)

Privata bokningar i parken kommer att tillåtas, så länge arrangemangen följer riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten. Läs mer på deras hemsida.

Vi beklagar att vi är tvungna att vidta dessa åtgärder, men hoppas på er förståelse och på ett snart återseende när vi öppnar portarna igen.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Premiären är inställd: Länge Leve Folkparken!

14 mars 18:00 - 20:00

295kr

Tyvärr blir vi tvugna att ställa in galapremiären av “Länge Leve Folkparken” lördagen den 14/3. Ni som har bokat biljetter till föreställningen kan byta dem till en senare föreställning eller få pengarna tillbaka. Vänligen kontakta vårat säljställe OKQ8 i Vingåker (0151 102 60) eller skicka oss ett mail till: info@widen-strand-poppe.se – Senast onsdagen den 18/3 medelar vi hur resten av spelperioden kommer att se ut och återkommer då med besked. Vi beklagar det som har inträffat men hoppas på er förståelse.

Angående det aktuella viruset Covid-19 hänvisar vi till och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. På deras hemsida kan den som är orolig hitta mer information.

Detaljer

Datum:
14 mars
Tid:
18:00 - 20:00
Pris:
295kr
Webbplats:
https://vingakersfolketspark.se/lange-leve-folkparken/

Plats

Vingåkers Folkets Park
Vikingavägen 38
Vingåker, 64333 Sverige
Webbplats:
www.vingakersfolketspark.se

Arrangör

Widén-Strand-Poppe